Lumag grondboren

J. Otten Tuinmachines B.V. biedt u de benzine grondboor van Lumag aan.
Wij zijn dealer van Lumag en hebben de benzine grondboor op voorraad

Lumag EB520G  grondboor

Deze krachtige benzine grondboormachine van Lumag heeft een maximaal motorvermogen van 3 pk. De Lumag EB520G heeft metalen tandwielen en is voorzien van een veiligheidskoppeling (mechanische slipkoppeling) en overdruk ventiel

Deze machine wordt geleverd inclusief 3 boren met een diameter van 100, 150 en 200 mm.

De grondboor is veelzijdig in gebruik voor onder andere tuinders, hoveniers en particulieren.
De Lumag grondboormachine kan worden gebruikt voor boringen ten behoeve van afrastering, wijnstokken, planten, steunen voor kassen, palissades en straatverlichting in niet extreem harde ondergronden.

De machine is voorzien van een veiligheidskoppeling/mechanische slipkoppeling en een overdruk ventiel.
De stopknop en gashendel zijn gemonteerd aan de rechter handgreep.
De luchtgekoelde motor zorgt ervoor dat de boor in werking treedt (door middel van een centrifugaalkoppeling).
Er zijn boren leverbaar met een diameter van 60 mm tot 300 mm. De standaard boorlengtes zijn 750 mm of 1000 mm.
Wij adviseren voor deze machine een maximale diameter van 200 mm en in zanderige gronden 250 mm.
Mochten de boren qua lengte niet voldoende zijn dan hebben wij ook drie verlengstukken leverbaar (300 mm, 400 mm (deze is volledig massief) of 600 mm).

Lumag EB400PRO grondboor
Lumag grondboor benzine

De Lumag EB400PRO is een zeer krachtige tweepersoons grondboormachine. Deze grondboor is geschikt voor de meest zware grondsoorten en boort tot een diameter van 300 mm.

De Lumag EB400PRO is veelzijdig in gebruik voor onder andere tuinders, hoveniers, aannemers, etc. De machine kan worden gebruikt voor boringen in diverse ondergronden ten behoeve van afrastering, funderingen, planten, steunen voor kassen, palissades en straatverlichting.

De grondboor wordt nu geleverd inclusief 2 boren met een diameter van 150 en 200 mm (lengte = 750 mm).
Dit maakt het mogelijk om zelf uw gewenste boren en eventuele verlengstukken te selecteren. Zie alle mogelijke opties in de linker kolom bij “aanbevolen producten”.

De grondboormachine is vooral geschikt voor het regelmatig boren van grotere diameters. De machine wordt geleverd zonder boren. Er zijn speciale EB400PRO boren leverbaar van 150 mm tot 250 mm met een standaard lengte van 910 mm. Mochten de boren qua lengte niet voldoende zijn dan hebben is er ook een verlengstuk leverbaar van 450 mm.
Daarnaast is de machine voorzien van een adapter zodat alle overige Lumag boren ook te gebruiken zijn. Dus ook de diameters 60,80,100,120,150,200,250 en 300 mm zijn te gebruiken.  Mochten deze boren qua lengte niet voldoende zijn dan zijn er ook nog extra verlengstukken leverbaar van 300, 400 en 600 mm.

De machine is voorzien van een mechanische slip koppeling en een luchtgekoelde 4-takt benzine motor met centrifugaalkoppeling.
De machine is voorzien van een traploze snelheidsregeling.
Een speciale hand benzine pomp zorgt er voor dat u in alle situaties de machine probleemloos kunt starten. Daarnaast heeft de grondboormachine een onderhoudsvrije ontsteking (CDI).

Klik hier voor ons actueel aanbod

Wilt u advies of informatie neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel