Lumag houtkloofmachine

Lumag HOS7-SPEED 230V Houtklover

Lumag houtkloofmachine HOS7-Speed 230 V 7 ton

Lumag de snelste houtkloofmachine ter wereld

De houtkloofmachine HOS7speed, met een kloofkracht van 7 ton, is de snelste klover ter wereld. De kloofsnelheid is tot 20x sneller dan bij een hydraulische houtklover!
Deze turbo klover of ook gewoon snelle klover genaamd, de ideale brandhout kloofmachine voor de particuliere gebruikers. De maximale klooflengte is 52 cm en de maximale doorsnede van de te kloven stammen 30 cm

Lumag HOS8A 240V Houtkloofmachine

Lumag houtkloofmachine hos8a

Lumag elektrische houtkloofmachine HOS8A

Deze verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine heeft een kloofkracht van 8 ton.
De HOS8A is de ideale 230 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. Je kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. Je stelt dus zelf je machine in op de meest ideale kloofhoogte!
De Lumag HOS8A houtklover is eenvoudig te beladen door de lage bodemplaat en heeft een instelbare oplegtafel, dus de klooflengte is instelbaar op 570 – 780 – 1.050 mm.
Een traploos instelbare slaglengte en een krachtige motor zorgen bij deze houtklover voor prettige werkomstandigheden. De HOS8A beschikt over een schakelaar/stekker combinatie, een 2 hands veiligheidsbediening, handbescherming en een flexibel houtklemsysteem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden.

Lumag HOS9A 400V houtkloofmachine

Lumag elektrische houtkloofmachine

Deze verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine heeft een kloofkracht van 9 ton.
Deze krachtige 400 volt machine is geschikt voor professionele en particuliere gebruikers.
De robuuste en zware constructie van de HOS9A garanderen een hoge stabiliteit. Je kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. Je stelt dus zelf je machine in op de meest ideale kloofhoogte!
De HOS9A heeft een instelbare oplegtafel, dus de klooflengte is instelbaar op 570 – 780 – 1.050 mm.
De Lumag HOS9A houtklover is eenvoudig te beladen door de lage bodemplaat. De traploos instelbare slaglengte en een krachtige motor zorgen voor prettige werkomstandigheden. Deze Lumag houtkloofmachine heeft een schakelaar/stekker-combinatie met faseomschakeling, een 2 hands veiligheidsbediening, handbescherming en een flexibel houtklemsysteem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden.
De HOS9A is standaard voorzien van transportwielen en wordt nu geleverd met een GRATIS SPLIJTKRUIS/ KRUISKLOOFBEITEL (klooft het hout in één keer in 4 delen).

Klik hier voor ons actueel aanbod

Wilt u advies of informatie neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel