Wolf Garten motormaaiers

Wij hebben diverse benzine maaiers van Wolf Garten op voorraad staan

Krachtig over de hele linie
Voor gazons vanaf 250 m² adviseren we een sterke benzinemaaier, bijvoorbeeld de krachtpakketten van WOLF-Garten.
Dankzij de krachtige motoren kunnen zij zelfs hoog gras moeiteloos aan. De modellen met wielaandrijving rijden bijna als vanzelf. Zo wordt maaien puur plezier voor u.

Het innovatieve ACC- en CCM-systeem

Perfecte snede en optimale grasopvang met het ACC-systeem

Alle nieuwe A-SERIE benzinemaaiers zijn uitgerust met het nieuwe “Advanced Cut and Collect”-systeem. De zuigende werking van de luchtstroom zorgt er zelfs bij hoog en vochtig gras voor, dat de grashalmen worden opgericht (blauwe pijlen). Hierdoor ontstaat een een prachtig gelijkmatig maaibeeld. Tegelijkertijd wordt het verstopt raken van het uitwerpkanaal voorkomen en zorgt het systeem voor een optimale vulling van de grasopvangzak. Dankzij deze functie hoeft u de grasopvangzak minder vaak te legen.
De nieuwe generatie met het unieke CCM-systeem

CCM staat daarbij voor de Engelse begrippen “Cut”, “Collect” en “Mulch” – in goed Nederlands “Maaien”, “Opvangen” en “Mulchen”. Met een regelaar wisselt u snel en eenvoudig tussen de functies grasmaaien, opvangen van grasresten in de opvangzak en mulchen. Gewoon een apparaat met drievoudig voordeel.

Benzine maaiers 

A 4200

Maai uw gazon met deze krachtige Wolf Garten benzine grasmaaier 4200 A .

Met een maaibreedte van ruim 42 centimeter is deze grasmaaier zeer geschikt voor een gazon tot 500 m². De duwboom van deze benzinemaaier is in hoogte verstelbaar en ook de maaihoogte is naar  jouw voorkeur aan te passen. De maaihoogte is te verstellen van minimaal 28 tot maximaal 92 millimeter. De maaier beschikt over een opvangbak van maar liefst 60 liter. Dit zorgt ervoor dat het gras eenvoudig wordt opgevangen. De grasmaaier beschikt over een tank van 1 liter en het gewicht van de grasmaaier is 29 kilogram.

OMEGA 53 B ESV

 

Met een maaibreedte van 53 centimeter is deze grasmaaier zeer geschikt voor een gazon tot 2000 m². De duwboom van deze benzinemaaier is in hoogte verstelbaar en ook de maaihoogte is naar  jouw voorkeur aan te passen. De maaihoogte is te verstellen van minimaal 20 tot maximaal 90 millimeter. De maaier beschikt over een opvangbak van maar liefst 75 liter. Dit zorgt ervoor dat het gras eenvoudig wordt opgevangen. De grasmaaier beschikt over een tank van 1 liter en het gewicht van de grasmaaier is 36 kilogram.

Klik hier voor alle modellen die wij aan u kunnen leveren

Bij ons bent u aan het goede adres voor uw aankoop, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines van Wolf-Garten.
Wij hebben een zeer breed en compleet assortiment, voor de particuliere en professionele gebruiker.

Klik hier voor het aanbod

Voor vragen, advies of het actueel aanbod neem vrijblijvend contact met ons op