Lumag trilplaten

J. Otten Tuinmachines B.V. is de trilplaat specialist in Ede en omgeving.
Wij leveren diverse trilplaten aan professionals en particulieren

Trilplaat VP 60

Deze zeer compacte (voorwaarts lopende) trilplaat heeft een slagkracht van 835 kg en een grondplaat van 435 x 300 mm.
De VP60 is licht in gebruik en daardoor zeer handig tijdens gebruik en transport.

De trilplaat wordt nu geleverd inclusief een speciale transparante PU ondermat(welke beschadigingen aan het straatwerk zal voorkomen) en een eenvoudige “Kick-back” transport wielenset.

Lumag rP700PRO Trilplaat

Deze voorwaarts lopende trilplaat is uitermate geschikt voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk (kleinere oppervlakken). Zijn krachtige motor en robuuste bouw dragen bij aan een hoger prestatievermogen en een langere levensduur. Bij uitstek geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij de aanleg van opritten, terrassen, sierbestrating etc.De trilplaat is uitgerust met een volledig afgeschermde aandrijfriem en voorzien van twee handgrepen en beschermbeugel. De duwboom is voorzien van schuimrubber voor minder vibraties

Voor een optimale veiligheid is de uitlaat voorzien van een beschermingrooster. De ergonomisch gezette zoolplaat zorgt voor een optimaal trilresultaat en de RP700PRO wordt nu geleverd inclusief rubber mat en transportwielen set.

Lumag RPI12 Trilplaat

Deze compacte (voorwaarts lopende) Lumag RPi12 trilplaat voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk (kleinere oppervlakten). Bij uitstek geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij het aanleggen van opritten, terrassen het afwerken en vervaardigen van (asfalt) wegen en parkeerplaatsen etc. Uitgerust met een volledig afgeschermde aandrijfriem en voorzien van twee handgrepen en beschermbeugel.

De ergonomisch gevormde duwboom is ook nog voorzien van schuimrubber voor minder vibraties. De 10 liter watertank is gemakkelijk te vullen en aangesloten op een sproeisysteem voor een  optimale waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat. Het water zorgt voor het onderdrukken van stof bij het verdichten van droge ondergronden en is zeer geschikt voor het aantrillen van zowel warm als koud asfalt. Door een speciale sproeier wordt het water voor en onder de trilplaat verdeeld. De watertank is afneembaar waardoor de trilplaat uiteraard ook zonder watertank te gebruiken is.

Klik hier voor het actuele aanbod

Wilt u persoonlijk advies of informatie neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel